11. desember 2012

Gratis små perler på nett

Her er tre små gratis spill som er verdt å prøve, ihvertfall en gang selv om du kanskje er veldig skeptisk.

Digital

Ett pseudo hacker spill, med en underlig historie. Sjekk ut nettsiden til spillet. Kan minne om Uplink, bare mer historie drevet, og enklere mekanismer. I spillet besøker du 80 tallets internett, men du finner fort ut at det er noe som ikke er helt som det skal. Spillet har god musikk og jevnt over god stemning. Tar ca en time å spille igjennom.


Dogfight

Ett 2D fly-spill med fly og helikoptre fra hele det forrige århundre+. Kan spilles som to spiller på delt skjerm. Spillet har støtte for både tyske og engelske menyer. Meget bra laget, dessverre ikke oppdatert siden 2007, heldigvis var noe av de siste som ble lagt til støtte for fler kjernede prosessorer. Spillet har mange gode innstillinger  Vær obs på å velge en støttet oppløsning om du endrer, da spillet nekter å starte igjen om du har valgt en oppløsning som ikke støttes av skjermen din. Nettsiden er på tysk, men du burde ikke ha store problemer med å finne filen. Spillet har også en bonus StarWars modus. Var det spillet som fikk meg til å ville lære å programmere, fortjener en plass på alle harddisker.


Death worm

Ett enkelt men avhengighets skapene spill som kan minne om mark-sommer filmene, sett fra "feil" side. Har en "vokse" mekanisme som kan minne mye om snake. Snake var forresten mitt første møte med dataspill, jeg lå på gulvet og spilte på min fars PC, skjermen hadde to farger, oransje og mindre oransje. Kort å spille, akkurat passe for en pause. En stor favoritt blant de yngre. Kan ikke lastes ned fra hovedsiden lengre? Prøv denne siden: Softpedia. Spillet har dessverre problemer med Windows Vista/7.